Skvelá správa! Prihlasovanie sa do súťaže Miss Slovensko je predĺžené: Dokedy máte čas?

Ak ste snívali o tom, že sa prihlásite do súťaže Miss Slovensko a zabojujete tak o svoju šancu na výhru, no ešte ste prihlášku nezaslali – nezúfajte! Termín uzávierky sa pre pandemickú situáciu predĺžil!

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko v januári odštartovala svoj 26. ročník hľadania tej najkrajšej Slovenky aj napriek ťažkým časom, v ktorých žijeme. Uzávierka prihlášok bola pôvodne naplánovaná na 24. február, no organizátori sa tento termín rozhodli predĺžiť o dva týždne. To znamená, že prihlásiť sa môžete až do 10. marca! Dôvodom je aktuálna pandemická situácia na Slovensku, kvôli ktorej sa neverejné semifinále uskutoční až po veľkonočných sviatkoch (plánovaný termín 17.-18. apríl 2021). ,,Žijeme v dobe, kedy je ťažké čokoľvek plánovať. Napriek tomu sa o to v čo najväčšej možnej miere snažíme a podobne ako vlani sa držíme všetkých protipandemických opatrení. Žijeme v takom čase, kedy musíme byť ohľaduplnejší, trpezlivejší, ale aj flexibilnejší ako kedykoľvek predtým. Všetko síce pokračuje, ale zatiaľ online,“ vysvetlil riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik. Jedným dychom skonštatoval, že je milo prekvapený, koľko dievčat sa doteraz prihlásilo. Vyrozumenie po predĺžení prihlasovania bude účastníčkam posielať aj priebežne, najneskôr však do 31. marca 2021. ,,Verím, že to dievčatá pochopia. Po minuloročných skúsenostiach vieme, že všetko sa dá zvládnuť. Aj keď to je trochu inak, ako si na začiatku predstavujeme. Taká je ale doba,“ doplnil Kováčik.

Záujemkyne o priamy postup do semifinále môžu posielať svoje prihlášky prostredníctvom formuláru, ktorý je zverejnený na stránke: https://www.miss-slovensko.sk/prihlasenie/. Súčasťou elektronických dotazníkov musí byť aj minimálne minútová videovizitka s hovoreným slovom. Podmienky prihlásenia  zostávajú rovnaké ako v minulom roku. Dievčatá musia mať v deň finále, 7.augusta 2021 vek 18-25 rokov, musia byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Nemôžu mať výrazné tetovanie či plastické vylepšenia tela či tváre. Na základe elektronických prihlášok, ktorých uzávierka je 10. marca 2021, vyberie porota pod vedením Michaela Kováčika semifinalistky.  Tie sa potom za rešpektovania všetkých protiepidemiologických opatrení stretnú na semifinálovom kastingu,  z ktorého vzíde  už nová finálová dvanástka.

Víťazka 26. titulu MISS SLOVENSKO získa postup na Miss World, moderný 3-izbový byt na 1 rok v jednom z projektov spoločnosti ISMONT a viacero ďalších cien. Počas augustového finále  bude zvolená aj I. a II. vicemiss Slovensko 2021. Diváci si svojim hlasovaním vyberú finalistku, ktorá získa titul EVA Miss Sympatia.