Finalistky Miss Slovensko 2021 v dokonale štýlových outfitoch: Ktorej to svedčí najviac?

Dvanásť finalistiek 26. ročníka Miss Slovensko médiám po prvý raz predstavil riaditeľ súťaže Michael Kováčik ešte 12. mája. Dievčatá uchádzajúce sa o korunku krásy odvtedy absolvovali už dve sústredenia, počas ktorých mali niekoľko fotení. My vám prinášame zábery z jedného z nich!

Obdobie od predstavenia finalistiek Miss Slovensko až po finálový večer trvá približne tri mesiace. Počas nich musia dievčatá na sebe popracovať, aby mohli naplno zažiariť. V tom im pomáhajú sústredenia, ktorých majú hneď niekoľko. Absolvujú množstvo fotení, mediálnych tréningov, nácvikov choreografie, charitatívnych stretnutí či rozhovorov s novinármi.

Na druhom sústredení mali finalistky fotografovanie pod vedením Lukáša Kimličku pre magazín EVA Hriešne dobrá. Jeho vízia bola jasná. Chcel mať na scéne finalistky v modeloch ich riaditeľa a zároveň módneho dizajnéra Michaela Kováčika. Styling nakoniec doriešil štylista Alex Lindov, ktorý okrem Kováčikových modelov vybral veci aj z módneho domu Alizé a módneho e-shopu Answear. O dievčatá sa v backstage staral vizážistický tím Gosh Copenhagen Slovakia a o vlasy sa im postarali hairstylistky salónu Xoxo Body&Mind.

Okrem nafotenia editoriálu absolvovali finalistky aj nakrúcanie televíznych spotov k hlasovaniu o titul EVA Miss Sympatia 2021, ktoré aj tento rok uvidia diváci na obrazovkách TV JOJ. ,,Televízne spoty k hlasovaniu a napokon aj Fashion editorial do magazínu EVA by mali vyznieť veľmi elegantne a chic. Žiadne veľké vlny vo vlasoch, ani ružové stylingy. Môj štýl každý dobre pozná. Je o minimalizme, ktorý nechá vyniknúť kráse ženy,” vysvetlil riaditeľ súťaže Miss Slovensko, Michael Kováčik, ktorý vyhlási víťazku 7. augusta v priamom prenose na JOJke!