Finalistky Miss Slovensko odhalili postavičky v sexi pyžamkách: Fíha, to sú ale krivky!

Finálová dvanástka pred pár dňami absolvovala ďalšie sústredenie, ktoré sa uskutočnilo v krásnej stovežatej Prahe. Pre dievčatá bol opäť pripravený náročný, no zaujímavý program. Ten pozostával z nacvičovania choreografií na finálový večer i z niekoľkých fotení. Výsledkom jedného z nich sú zvodné snímky, na ktorých najkrajšie Slovenky pózujú v sexi pyžamkách!

Finále aktuálneho ročníka prestížnej súťaže Miss Slovensko sa nezadržateľne blíži a tak sa povinnosti dvanástich krások poriadne zhusťujú. Pred pár dňami navštívili stovežatú Prahu, v ktorej mali poriadne nabité sústredenie. ,,Som rád, že som mohol finalistkám ukázať metropolu, v ktorej žijem a pracujem už niekoľko rokov. Samozrejme sme sa venovali aj pracovným veciam, ale snažil som sa, aby si celý pobyt v tomto krásnom prostredí užili,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik, ktorý svoje finalistky sprevádzal aj prechádzkou centrom Prahy.

V českej metropole slovenská reprezentácia krásy pútala pozornosť doslova na každom kroku a na obľúbených turistických miestach spôsobila pekný rozruch. ,,Ľudia nás milo zdravili a stretli sme v meste viacero Slovákov, ktorí sa tiež potešili, že nás vidia,“ zhodli sa finalistky, ktoré  počas stretnutia v Prahe pripravili aj nový Miss Slovensko editoriál s fotografkou Petrou Ficovou. A keďže sa finálový večer blíži, veľký dôraz sa kládol aj na nácvik pódiovej chôdze s dvorným choreografom súťaže Petrom Varadym, po ktorej si finalistky mohli užiť elegantné wellness centrum hotela, ponúkajúce krytý bazén i sauny.

Ale, keďže krása má zmysel len vtedy, ak môže pomáhať, Miss Slovensko bude mať aj tento rok charitatívny rozmer. Výťažok z hlasovania o EVA Miss Sympatia poputuje pre Ligu za duševné zdravie. ,,Máme za sebou veľmi ťažký pandemický rok, počas ktorého si mnohí uvedomili, že na duševnom zdraví záleží viac, ako kedykoľvek predtým. Všetkým, ktorí sa boria s problémami, smútkom a nevedia nájsť východisko zo svojich problémov podávajú naši odborníci na Linke dôvery Nezábudka pomocnú ruku – nonstop a bezplatne,“ hovorí riaditeľ Ligy za duševné zdravie Martin Knut. Fanúšikovia finalistiek Miss Slovensko 2021 môžu poslať svojej favoritke ľubovoľné množstvo hlasov na pridelené esemeskové číslo. Upútavky s finalistkami ich fotografie s SMS číslami budú prezentované na obrazovkách TV JOJ, PLUS a WAU a tiež v partnerských printových médiách. Tak ako v predchádzajúcich rokoch potrvá hlasovanie EVA Miss Sympatia až do záverečných minút finálového večera Miss Slovensko, ktorý sa uskutoční 7.augusta na TV JOJ.