Finalistky Miss Slovensko 2021 sa ukázali v dokonalých outfitoch: Ktorá je vaša víťazka?

Začiatkom mája sme spoznali finálovú dvanástku najkrajších Sloveniek, ktoré už v sobotu večer zabojujú v priamom prenose o titul Miss Slovensko 2021. Hoci o korunke pre víťazku rozhodne porota, svoju kráľovnú krásy si vyberajú aj diváci prostredníctvom hlasovania o EVA Miss Sympatia. Ak stále nemáte svoju favoritku, pozrite sa s nami na fotky, na ktorých si zapózovali ako profesionálne modelky!

Finále Miss Slovensko 2021 sa nezadržateľne blíži a my už v sobotu spoznáme víťazku aktuálneho ročníka súťaže krásy. Večer, ktorého režisérom je Lukáš Zednikovič, je vždy aj očakávanou televíznou prehliadkou aktuálnych Fashion trendov. V priamom prenose sa tak finalistky predvedú v najnovších modeloch niekoľkých módnych domov a zvučných značiek. Dve kolekcie sú pripravené v spolupráci s luxusným módnym domom ALIZÉ, plavková časť finálového večera bude v slovenských plavkách svetovej značky Relleciga, tvorbu slovenských a českých návrhárov bude zastupovať výberová kolekcia PRIVEÉ lounge a záverečná kolekcia bude patriť svadobnému salónu WEM, ktorý si aj pre tohtoročné defilé pripravil kolekciu luxusných šiat doplnenú luxusnými klenotmi slovenského výrobcu svadobných šperkov LORETTA® wedding jewellery.

Aj tento rok súťažiace predvedú divákom nielen svoju krásu, ale i nadanie v špeciálnom  čísle, ktoré bude po skupinách vyskladané z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavír či tanec, ale ani vzdušná akrobacia či maľba vo dvojici. ,,Mnohé finalistky aj mňa prekvapili. Nielen tým, čo dokážu, ale aj tým, ako sa do príprav na galavečer a priamy prenos pustili. Sú ambiciózne a to sa mi páči. Verím, že to ocenia aj diváci,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik, ktorý bude predsedom hlavnej poroty. Tá spoločne rozhodne o víťazke i o umiestnení na druhom a na treťom mieste.

Svoju kráľovnú krásy si ale volia aj televízni diváci či fanúšikovia súťaže prostredníctvom SMS hlasovania o EVA Miss Sympatia. Ak stále neviete, ktorej finalistke poslať svoj hlas, pomôcť vám môžu aj zábery, ktoré vznikli pri špeciálnom fotení fashion editoriálu pre časopis Eva. Fotografovanie sa realizovalo pod vedením Lukáša Kimličku a dievčatá mu pózovali v modeloch riaditeľa Miss Slovensko a zároveň módneho dizajnéra Michaela Kováčika. Spolu s kúskami z módnemu domu Alizé ich nastajloval Alex Lindov. O dievčatá sa v backstage staral vizážistický tím Gosh Copenhagen Slovakia a vlasy im upravili hairstylistky salónu Xoxo Body&Mind.

Sledujte finálový večer Miss Slovensko už v sobotu o 20:35 na JOJke!