Finále Miss Slovensko 2021 už dnes večer: Poznáme mená porotcov aj kompletný program!

Aktuálny ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko sa blíži ku koncu a už dnes večer spoznáme novú kráľovnú krásy. Galavečer bude opäť veľkolepý a diváci sa môžu tešiť na krásne módne prehliadky, na skvelé hudobné vystúpenia, na talentovú disciplínu a na mnoho ďalších super vecí.

Niekoľko mesiacov tvrdej práce, desiatky nácvikov, množstvo sústredení a ešte viac fotení a litre potu. Tým všetkým si muselo prejsť dvanásť finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2021 od vstupu do súťaže až po samotné finále. Veľký večer, na ktorý sa tak dlho pripravovali, ich čaká už dnes. Vyhrať chcú všetky, no len jedna z nich získa prestížnu korunku krásy a s ním spojených množstvo výher.

Aj tento rok sa súťažiace predvedú v špeciálnom  čísle, ktoré bude po skupinách vyskladané z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavír či tanec, ale ani vzdušná akrobacia či maľba vo dvojici. ,,Mnohé finalistky aj mňa prekvapili. Nielen tým, čo dokážu, ale aj tým, ako sa do príprav na galavečer a priamy prenos pustili. Sú ambiciózne a to sa mi páči. Verím, že to ocenia aj diváci,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik, ktorý bude predsedom hlavnej poroty. Svoje hlasy pri výbere víťazky budú mať aj slovenská tenistka Dominika Cibulková, vizuálna umelkyňa Mikina Dimunová, oficiálna fotografka súťaže Miss Slovensko 2021 Petra Ficová, bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, strieborný medailista v disciplíne K1 na OH 2020 v Tokiu, Jakub Grigar, módny fotograf Lukáš Kimlička a stand-up komik a moderátor Ráia Jemné – Bekim.

​Finálový večer Miss Slovensko, ktorého režisérom je Lukáš Zednikovič, je vždy aj očakávanou televíznou prehliadkou aktuálnych Fashion trendov. Počas večera sa tak finalistky predvedú v najnovších modeloch niekoľkých módnych domov a zvučných značiek. Dve kolekcie sú pripravené v spolupráci s luxusným módnym domom ALIZÉ, plavková časť finálového večera bude v slovenských plavkách svetovej značky Relleciga, tvorbu slovenských a českých návrhárov bude zastupovať výberová kolekcia PRIVEÉ lounge a záverečná kolekcia bude patriť svadobnému salónu WEM, ktorý si aj pre tohtoročné defilé pripravil kolekciu luxusných šiat doplnenú luxusnými klenotmi slovenského výrobcu svadobných šperkov LORETTA® wedding jewellery.

Riaditeľ súťaže Miss Slovensko spolu s architektom Michalom Lošonským vymysleli pre tento ročník netradičnú scénu, v ktorej bude zakomponovaný aj bazén. Práve z neho predstaví svoju najnovšiu skladbu Tanec slovenská speváčka Martina Schindlerová, finalistky budú ďalej na scéne sprevádzať The Pastels a Ladylicious a vystúpi aj speváčka Emma Drobná a na záver slovenský raper Ego.

Akreditovaní novinári počas tlačovej konferencie rozhodli o titule Miss Press, ktorou sa stala finalistka č.8 Júlia Ivanová z obce Babie. Počas finálového večera zase budú okrem hlavných titulov ocenené aj víťazky hlasovaní verejnosti v kategóriách – EVA Miss Sympatia 2021,  Miss GOSH 2021, Miss Úsmev 2021 a Miss Príjemný hlas 2021. Víťazka súťaže Miss Slovensko získa 25 zaujímavých cien. K tým hlavným patrí prenájom auta na jeden rok od spoločnosti AVIS MaxiRent, exkluzívnu dovolenku pre 2 osoby do fascinujúceho Ománu od CK Hydrotour i kompletne zariadený 3-izbový byt na jeden rok v jednom z projektov spoločnosti ISMONT.

Sledujte finále Miss Slovensko 2021 už dnes o 20:35 na JOJke!