Emotívne vystúpenie na Miss Slovensko 2021: Spev krásnych finalistiek vás chytí za srdce!

Finálový večer 26. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko bol plný zaujímavých i dojímavých momentov. Medzi ne rozhodne patrí aj vrchol talentovej disciplíny, počas ktorej si krásne finalistky spoločne zaspievali legendárnu skladbu Čerešne.

Počas sobotňajšieho finále Miss Slovensko 2021 nechýbala ani talentová disciplína, ktorá sa do súťaže krásy pred niekoľkými rokmi opäť vrátila. Vďaka nej môžu diváci a fanúšikovia spoznať finalistky aj v inej rovine. Tento rok sme mali možnosť vidieť aj také čísla, aké sme ešte na Miss Slovensko nevideli, ako napríklad, vzdušnú akrobaciu či maľovanie. Nechýbal ale spev, ktorý bol krásnou, povestnou zlatou bodkou za touto disciplínou. Legendárnu skladbu Čerešne zaspievala Jana Vozárová (7), ku ktorej sa pripojili aj ostatné finalistky. Výsledkom bolo emotívne vystúpenie, ktoré mnohým ukradlo srdce. Pozrieť si ho môžete ešte raz vo videu HORE!

Kráľovnou krásy pre rok 2021 sa stala Sophia Hrivňáková (3). Na druhom mieste skončila Sylvia Šulíková (4), ktorá získala titul 1. vicemiss. Na tretej priečke sa umiestnila Jana Vozárová (7), vďaka čomu nesie titul 2. vicemiss. Počas finálového večera boli okrem hlavných titulov ocenené aj víťazky hlasovaní verejnosti vo viacerých kategóriách. Novou EVA Miss Sympatia 2021 je Júlia Ivanová (8), ktorá získala aj tituly Miss Úsmev 2021 a Miss Press 2021. O tom rozhodli akreditovaní novinári počas tlačovej konferencie. Titul Miss GOSH 2021 si odniesla Sophia Hrivňáková (3) a Miss Príjemný hlas 2021 získala Gréta Sobeková (5).