Davy fanúšikov číhajú na každom kroku: Habovci pocítili úskalia šoubiznisu na vlastnej koži!

Pre všetkých majú dôležitý odkaz.

Napriek tomu, že Habovci prišli do našej relácie variť ako vôbec prví súťažiaci bez mamy, stali sa bezpochyby najpopulárnejšou dvojicou, na ktorú budeme spomínať ešte veľmi dlho. Nie je teda žiadnym prekvapením, že popularitu pociťujú na každom kroku aj v bežnom živote. „Stali sme sa populárnejšími. Musíme sa venovať aj ľuďom. Je to pre nás niečo nové, ľudia nás oslovujú, fotia sa a zhovárajú sa s nami,“ prezrádza Vilo, ktorý si na záujem ľudí stále zvyká. Pre Dávida je to však miestami otravné, pretože, ako sám hovorí, nedokáže sa naraz venovať „dvetisíc“ ľuďom. „Teraz už vieme, aký je v skutočnosti šoubiznis a že ľudia v ňom to naozaj nemajú ľahké,“ dodáva Vilo.

Na Habovcov sme si za skvelý mesiac ich účinkovania jednoducho zvykli, o to ťažšie teraz mnohí z vás berú to, že ich už v klasických epizódach nevidíme. Život i relácia však idú ďalej a ani samotný Vilo na jej sledovanie rozhodne nezanevrel: „Neprestávajte Moju mamu sledovať, aj my to pozeráme a dá sa to. Stále tam ostala aj poriadna šou a zostalo tam aj varenie.“

Zaujímalo nás, ako hodnotil ďalšie pôsobenie Dávida Rumla, ktorý ich po takmer mesačnom pôsobení vyradil. „Bol som zvedavý na Dávida, pretože spomínal, že chodí na kuchársku školu a chcel som vedieť, ako bude ďalej napredovať. Sklamal ma, nemal šmrnc v kuchyni, bolo to také slabé a tiché,“ myslí si o súperoch Vilo. Za surové mäso, kvôli ktorému napokon o dva dni neskôr Rumlovci aj prehrali, si môže Dávid sám, pretože si podľa Habovcov nedal od nikoho poradiť.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja aj dnes o 17:55 na JOJke!