Habovci sľúbujú krik a akciu: Konečne to bude s nami opäť poriadne vrieť!

Dvojičky prinesú poriadnu šou.

Už čoskoro zažijeme v Mojej mame obrovské prekvapenie. Väčšina divákov doteraz smúti za vypadnutými Habovcami, ktorí v našej šou zanechali množstvo úžasných zážitkov a opustili ju s rekordným počtom výhier a deviatimi tisícami vo vrecku. Po troch týždňoch sa však už onedlho naše kuchárske srdcia opäť rozbúchajú na plné obrátky. Vilo si prizval novú posilu – brata Petra, ktorý je od neho starší len o päť minút. Peťo však nie je len taký obyčajný brat, ale navlas rovnaké dvojča.

Nečakaná dvojica vznikla po tom, čo Peter vyzval Vila do súboja cez facebook. Ten nezaváhal ani sekundu. Dvojčatá už dlhšiu dobu spolu nežijú a ich varenie sa značne líši. „Ja mám skôr domácke varenie, iné ako Vilo. Len slovenskú kuchyňu. Nepoužívam špeciálne ingrediencie. Vilo zase oveľa viac vymýšľa,“ všíma si Peter rozdiely vo varení.

Už onedlho tak uvidíme, ako si súrodenecká dvojica poradí s novými súpermi. Vilo opäť nesklame a keď bude treba, zakričí si. „Jasné, že kričím aj teraz. Od prvej až do poslednej minúty sem idem s veľkým kuchárskym nasadením. Nebudem tam len stáť a pozerať sa naňho,“ prezrádza Vilo, ktorý chce opäť oživiť rozbehnutú tradíciu temperamentných častí. „Je to aj o varení, aj o šou. Teraz keď pozerám tie diely, to je nezáživné varenie. Ak niečo nepovie Junior, je tam ticho,“ poznamenávajú Habovci. Dvojčatá stále nechápu, prečo niektorí súťažiaci robia veľké rozdiely medzi varením doma a v televíznej kuchyni.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!