Habovci v súboji proti vlastným fanúšikom: Svoje prvé podpiskarty rozdali práve im!

Zo súperov sa napokon stali veľkí priatelia.

Proti Habovcom sa vo včerajšej stej časti postavila veľmi veselá dvojica – Jakub s maminou Gabikou. Varenie oboch dvojíc sa nieslo v znamení nevídanej zábavy. Aj samotný Vilo bude ešte dlhú dobu spomínať na veselého Jakuba a kopec vtipných momentov. Aby toho náhodou nebolo málo, na pomoc si dokonca zobral megafón, aby Peter počul jeho cenné rady ešte zreteľnejšie. Hoci Habovci napokon veselú dvojicu porazili, nikto sa necíti porazení. Práve naopak, obe dvojice sa skamarátili a Vilo pred Jakubom vzdal dokonca hold: „Všetkým divákom chcem odkázať, že to, čo Jakub dokázal, by niekto iný možno vzdal, ale on išiel až do konca.“

Toto varenie však bolo špecifické aj v tom, že Habovci sa zároveň stretli so svojimi veľkými fanúšikmi. „Bolo to skvelé varenie, sme radi, že aj v Košiciach nám fandia a my sme s nimi zároveň varili,“ hovorí Vilo. Podobne je na tom aj súperka Gabika, ktorej sa o tomto stretnutí kedysi ani nesnívalo: „Keby mi niekto pred dvoma týždňami povedal, že si s tebou potykám... Vieš, ako mi budú závidieť?“ Vilo je rád, že sa s oboma spoznal a zároveň sa poriadne zabavil nielen počas nakrúcania. „Ty si teraz naživo zažila, že nie som žiaden hulvát, ako ma snažia niektorí opisovať,“ povedal Vilo Gabike.

Zhodou okolností práve v deň nakrúcania prišli Habovcom prvé podpiskarty, z ktorých boli nesmierne dojatí. „Je to krásny a neuveriteľný pocit. Prvé podpiskarty, ktoré sme rozdávali. Je to úsmevné, teší to,“ hovorí dojatý Vilo. Jedny z prvých podpisov tak venovali práve svojim súperom. Ostatné rozdávajú doteraz na každom kroku.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!