Habovcov prišiel podporiť najmenší fanúšik: Dojatý Vilo sa neubránil slzám!

K pravej vianočnej nálade patrí aj úprimná detská radosť.

Vianoce už definitívne zavítali nielen do našich príbytkov, ale aj do poslednej epizódy obľúbenej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja v tomto roku. Dnešné špeciálne vydanie bude nabité výnimočnými vecami a mnohými prekvapeniami. Dávid s Vilom majú po celom Slovensku množstvo fanúšikov a dnes ich príde pozrieť priamo do vysielania jeden z najvernejších a najmladších z nich. Malý Miško má len tri roky, no už v tomto mladom veku si  nenechá ujsť každý diel Mojej mamy. Najviac pritom fandí práve Habovcom. Dokonca má Miško doma vlastnú kuchyňu, v ktorej sa zvŕta ako malý profesionál.

Nečakaný príchod mladého Miška Habovcov poriadne rozcítil. Vilo sa dokonca neubránil ani slzám a plakal aj neskôr v zákulisí. „Ja som bol trošku rozhodený z malého Miška. Bolo to pre mňa veľmi nezvyčajné a netradičné. Štvorročný chlapec sa na nás pozeral a plakal, slzy mu tiekli. V jednej chvíli som bol aj ja mimo a iba Dávid ma podporil,“ hovorí Vilo. Doteraz vôbec netušil, že obdivovateľov má aj medzi takými mladými divákmi. „Ešte aj keď varí doma s mamou, tak kríčí: mama, máme len tri minúty. Chlapec si zobral niečo aj zo mňa,“ prezrádza obľúbený kuchár. S Dávidom sa teraz rozhodli, že ho prídu na oplátku navštíviť do škôlky a prinesú mu milý darček. Už dnes tak uvidíme dojemné stretnutie Habovcov a malého Miška, ktoré príjemne rozcíti aj vás.

Sledujte vianočný špeciál Moja mama varí lepšie ako tvoja v kuchárskom dueli medzi Habovcami a Lhotovcami už dnes večer o 20:35 na JOJke!