Najväčší talent našiel Slávik doma: Manželke sa v kuchyni nedokáže vyrovnať!

Podľa jej receptov varia dokonca aj Mórovej známi.

V nedávnom silvestrovskom kuchárskom súboji si medzi sebou skrížili varešky porotcovia zo šou Česko Slovensko má talent: Diana Mórová s Jakubom Prachařom a Agáta Hanychová s Jarom Slávkom. Dôležité tentoraz nebolo vyhrať, ale zabaviť sa a pomôcť dobrej veci. Podarilo sa. Spokojný  bol aj Jaro Slávik, ktorý je veľkým fanúšikom Mojej mamy aj v súkromí. „Pozerám pravidelne, som veľký fanúšik Habovcov. Je to poriadna zábava a veľmi vydarený formát, Junior je skvelý. Keď som náhodou v piatok večer doma, tak to pozerám,“ nešetril chválou Slávik.

Doma to však má Jaro s varením oveľa zložitejšie, keďže jeho manželka je skutočná profesionálka a prostredníctvom vlastnej stránky svojimi receptami inšpiruje množstvo ľudí po celom Slovensku. Jarovu manželku stihla v zákulisí pochváliť aj porotcovská kolegyňa Diana Mórová, ktorá poznamenala, že práve podľa receptov z manželkinej stránky varí dokonca aj jej susedka a blízka priateľka. Tá si ich vraj veľmi pochvaľuje a odporúča ich úplne všetkým. Niet divu, že varenie u Slávikov berie do vlastných rúk najmä manželka a Jarovi tak veľký priestor v kuchyni neostane.

Najtvrdší kat z Talentu nám prezradil aj to, že v jeho jedálničku sa nevyskytujú žiadne vyprážané či nezdravé jedlá. Ak to nie je nevyhnutné, do jedlá nezvykne pridávať ani soľ a bez problémov sa uspokojí so šalátmi, vajíčkami a ľahkými bielkovinami. Odborník na talenty navyše vzdáva hold všetkým profesionálnym kuchárom, keďže podľa neho je varenie omnoho kreatívnejšia vec než množstvo umeleckých remesiel. „V kuchyni je najdôležitejšia kreativita, ktorá dokáže spájať aj netypické chute,“ dodáva legendárny porotca.

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja pokračuje s premiérovými časťami opäť v pondelok 17:55 na JOJke!