Mladomanželia u nás podstúpili skúšku ohňom: Súperi sa dokonca obávali ich rozvodu!

Prežije ich manželstvo našu šou?

Včera sa nám predstavila nová súťažná dvojica – čerství manželia Jakub s Petrou, ktorí sa prihlásili nielen kvôli novej skúsenosti, ale aj preto, aby si zarobili na svadobnú cestu. Tú ani po pol roku manželstva zatiaľ neabsolvovali. „Najradšej by sme šli niekam do tepla k moru na Maledivy a podobne. Žiadne cestovanie s ruksakom, ale pláž a relax,“ zhodujú sa manželia. Ideálne by pre nich bolo, keby vyhrali štyri až päť krát. 

Jakub s Petrou tiež prezradili, že Moju mamu s napätím sledujú pravidelne doma pred televíznymi obrazovkami. Aj tam to prežívajú extrémne a rovnako intenzívne ako sme boli svedkami včera pred našimi kamerami. A to sa Jakub ešte krotil. "Každý deň, keď to pozeráme kričíme aj na každého už v úvode pri nákupe," smejú sa obaja. Peťa si však musela takisto vypočuť kopec kriku od Jakuba, ktorý občas zvýšil hlas. Berie to však absolútne pokojne a ako súčasť hry. "Nevnímala som kriky, nepripadalo mi to, žeby na mňa nejako extra kričal. Zvyšoval na mňa hlas, ale nebrala som to vôbec osobne. Viem, že taký je a že to patrilo k situácii. Keby na mňa kričal inak, to by už bolo iné," hovorí Peťa, ktorá vie veľmi dobre, ako to v našej relácii chodí.

Obrovský šok však zažili aj súperi Peťo s Mirom, ktorí sa po včerajšom výkone obávali najhoršieho - rozvodu. Mladomanželia si však myslia presný opak, naša relácia ich ešte viac utužila a už na nakrúcaní sa tešili na moment, kedy sa uvidia v televízii. Pri sledovaní svojho výkonu v televízii sa budú takisto baviť a nič si nebudú vyčítať. Žiaden rozvod teda našťastie nehrozí a veríme, že manželia si svoj sen o svadobnej ceste napokon po pol roku splnia. 

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!