Pod maskou prísneho kata je iný človek: Zuzka Sabolová, ako ju nepoznáte!

Je rovnaká ako na obraze aj v súkromí?

Je jedinou spomedzi chlapov v tíme špecialistov relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja a predsa vzbudzuje u divákov najväčší rešpekt. Zuzka Sabolová sa objavila vo vôbec prvej epizóde relácie a už odvtedy ju niektorí diváci vnímajú ako nekompromisného kata, ktorý voči mnohým súťažiacim nemá zľutovanie či štipku empatie. Aby sme však uviedli veci na pravú mieru, sama Zuzka nám na poslednom kastingu v Košiciach prezradila, že nie všetko, čo vidia na obraze, je pravda. Špecialistka je totiž v súkromí úplne iný človek, než si by ste si mohli myslieť. „Samozrejme, že televízia je veľká marketingová záležitosť a veci, ktoré tam vidíte, nie sú čiernobiele. Toto stretnutie naživo reálne vykreslí obraz o človeku pravdivejšie, než to vidia ľudia cez obraz. Interakcia je živšia a je to perfektné,“ hovorí Zuzka, ktorá by si priala stretnúť sa s ľuďmi čo najviac naživo, napríklad aj na našich kastingoch.

Na tom poslednom zožala samé chvály nielen od dospelých, ale aj od detských fanúšikov, ktorým nestíhala rozdávať svoje autogramy. „Neviem, či hovoria pravdu, ale hovoria úplne iné veci, než čo hovoria, keď som na obraze. Som naozaj milá,“ smeje sa Zuzka a vyvracia všetky fámy. Ak by to nebola pravda, len ťažko by mohla pracovať s takými úspechmi už dlhé roky v gastronómii. „Keď k nám ľudia prídu do reštaurácie, znamená to, že majú voľný čas, chuť minúť peniaze. Chcú stráviť príjemné chvíle a mojou úlohou je im to spríjemniť. Aby mali napokon pozitívnu emóciu a na tom stojí a padá moja práca a obživa,“ hovorí špecialistka, ktorá dáva do varenia úplne všetko. Jediným cieľom je predsa urobiť ľuďom radosť, aby mohli odísť s pozitívnou energiou a znova sa vrátili aj spolu s ďalšími známymi.

Moja mama - kasting Nitra Moja mama - kasting Nitra Zdroj: joj.sk

Stretnite sa so Zuzkou Sabolovou už o týždeň v sobotu 1. apríla v Galérii MLYNY Nitra od 12. do 16. hodiny na našom kastingu so špecialistami a moderátorom Milanom "Juniorom" Zimnýkovalom.
Budete tak mať šancu postúpiť priamo do našej šou a zároveň vyhrať zaujímavé ceny.