Väčšieho kráľa motýľov ste ešte nevideli: Juniorovu zbierku mu budete iba ticho závidieť!

Originálne kúsky, aké sa len tak nevidia.

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja stihla medzičasom osláviť svoje 500. vydanie a napriek tomu je v nej stále cítiť rovnako pozitívnu energiu ako na začiatku. Šmrnc a originalitu jej už takmer dva roky dodáva aj moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval. Pre súťažiacich je tou najväčšou oporou v neľahkom boji o 500 eur. Junior však nemá len typicky trefný zmysel pre humor, ale aj viditeľný cit pre módu gentlemana. V každej epizóde sa objavuje v originálnom outfite pozostávajúcom z košele, motýlika a vesty. O jeho moderátorské „uniformy“ sa starajú šikovné ruky kostymérok, ale najmä samotní diváci. Stylistky fantázii medze nekladú, akurát si musia dávať pozor, aby sa moderátor náhodou neobjavil viackrát v tom istom oblečení. Nuda teda tak ľahko nehrozí, keďže vo svojom moderátorskom šatníku má obľúbený moderátor desiatky pestrofarebných košieľ a ešte väčšie množstvo motýlikov od výmyslu sveta.

Najväčším hitom jeho elegantného šatníka sú drevené motýliky. Ich počet sa rozrastá každým týždňom už od počiatkov Mojej mamy. Vďaka patrí najmä mimoriadne šikovným fanúšikom. Moderátor nám predstavil svoju aktuálnu zbierku motýlikov, na ktorú je právom pyšný. Niektoré síce ešte na svoju chvíľu len čakajú, no iné sú zas také čerstvé, že ich ešte len vybaľoval pred našimi očami.

Vo videu uvidíte aj jeho vôbec prvý drevený motýlik, ktorý to všetko odštartoval. Postupne sa objavili ďalšie a ďalšie, často oveľa bláznivejšie kúsky. „Jeden motýlik mi chýba – drevený, ktorý je dutý a má len okraj,“ začal moderátor predstavovať rozsiahlu zbierku. Postupne sa prehrabal aj k takým, ktorých súčasťou je napríklad gumička z podprsenky, rôzne ľudové motívy. Jeden je dokonca vyrobený z plechovky od piva. To však nie je zďaleka všetko, do zbierky nedávno pribudol aj betónový "kamarát". Ak ste si doteraz mysleli, že motýlik je len akási povinná časť formálneho outfitu, Junior je dôkazom toho, že je to presne naopak. Vďaka tomuto šikovnému doplnku viete príjemne oživiť aj zdanlivo fádne oblečenie.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!