Učia sa od nás úplne všetci: Prečo je slovenská Moja mama najlepšou na svete?

Poznáme skutočný dôvod úspechu.

Najobľúbenejšia relácia z našej televíznej kuchyne Moja mama varí lepšie ako tvoja skončila v tom najlepšom, pretože aj ona si potrebuje naplno užiť letné prázdniny presne tak ako vy. Už o pár týždňov je však späť spolu s novou jesennou sezónou a s novými, ešte zaujímavejšími receptami a rodinami. Počas krátkej pauzy si však môžeme pripomenúť to, že v priebehu dvoch rokov sa jej podarilo niečo, čo nečakal ani ten najväčší optimista. Našej slovenskej verzii sa totiž podarilo tromfnúť všetky doterajšie rekordy. Nielenže je najkvalitnejšou Mojou mamou na celom svete, ale navyše má za sebou najviac častí. Poraziť päťstovku sa nepodarí takmer žiadnej inej relácii. To si uvedomujú aj v najväčšej európskej televíznej spoločnosti FremantleMedia, ktorá vlastní práva aj na reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja. Nedávno nás poctil svojou návštevou aj jej konzultant Andrew Wightman, ktorý bol priam nadšený z našej slovenskej verzie. "Je to veľmi ohromujúce. Táto verzia je ďaleko najlepšia zo všetkých verzií vôbec. Bolo to veľmi zaujímavé, sme veľmi hrdí na to, že sme urobili 500 častí," neskrýval svoje nadšenie Andrew. 

​To, že nikto nečakal, že naša šou sa dožije až 500. časti, potvrdzuje aj samotný Andrew. Slovensko je totiž vôbec prvou krajinou, ktorej sa to podarilo a je otázne, či nás vôbec niekto ešte dobehne. "Boli sme absolútne užasnutí, keď sme sa dozvedeli, že Moja mama oslavuje 500. narodeniny. Žiadna krajina nezažila 500 častí. V iných krajinách je štandardom 60 – 70 častí, ale nie 500. Na Slovensku teda máte najlepšiu verziu šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Sme veľmi radi, že to tak je," pokračuje zástupca zo spoločnosti FremantleMedia. 

Moja mama - vtip ananás Moja mama - vtip ananás

​​Naša verzia Mojej mamy je vďaka tomu vzorom a inšpiráciou aj pre ďalšie krajiny, ktoré sa teraz učia tie správne recepty na úspech práve vďaka nám a možno aj Jožkovi Hetešovi. "Ukázali sme úplne prvú epizódu vašej šou, kde varí mladý muž s mamou a robí kadejaké hlúposti. Ľudia boli z toho nadšení a smiali sa. Nie je to len kuchárska šou, ale hlavne súťažno-zábavná šou," myslí si nadšený Andrew, ktorý pochopil, že na Slovensku je naša šou úspešná nielen vďaka skvelému konceptu, ale najmä vďaka zaujímavým ľuďom, ktorí prinášajú nekonečnú a pravidelnú dávku humoru na každý deň, čo diváci oceňujú najviac. "Bol som vo Švédsku a ukázal som im niečo z vašej verzie. V týchto epizódach boli dobrí súťažiaci, ktorí naozaj fungovali. Bolo zaujímavé zistiť, že táto šou má aj obrovský kus humoru a súťažiaci môžu kričať, koľko im hrdlo ráči," dodáva Andrew, ktorý praje našej relácii ešte mnoho ďalších stoviek epizód. 

Všetky epizódy Mojej mamy nájdete v našom bezplatnom archíve!