Aj najväčší profíci sa učia od amatérov: Na tento recept nedá Zuzka Sabolová dopustiť!

Vyskúšajte ho aj vy.

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja síce momentálne prázdninuje, no väčšina z vás sa už teraz nevie dočkať nových častí. Dôvodom je nielen nekonečné množstvo nefalšovanej zábavy od reálnych ľudí z celého Slovenska, ale aj kopec originálnych receptov, ktoré sú obrovskou inšpiráciou do každej domácnosti. Skvelé a netradičné recepty od kuchárskych amatérov z Mojej mamy dokonca nenechajú chladnými ani tých najväčších profíkov. Dôkazom je aj obľúbená špecialistka a odborníčka z gastrobiznisu Zuzka Sabolová. Ani ona nevedela odolať mnohým originálnym nápadom, ktoré sú stále veľkou inšpiráciou nielen v domácej kuchyni, ale aj pri zostavovaní jedálneho lístka v jej prevádzkach. „Ja som si veľakrát zobrala inšpiráciu z tejto relácie. Toto je zhodou okolností kuchyňa, v ktorej som doma a ktorú ovládam. Táto relácia ma posúva v tom, čo radšej navarím svojim hosťom doma. Ak sa to uchytí a je to fajn, samozrejme, nie je žiadny problém, aby sme to implementovali do nášho jedálneho lístka  a menu,“ vysvetľuje skúsená gastroodborníčka.

​Ak by mala Zuzka len tak z rukáva vysypať aspoň jeden top recept, ktorý sa napokon dostal aj k nej domov, bude to napríklad ten od Keratovcov, ktorý aj sama hodnotila. „Jeden recept, ktorý rada varím a používam ho či k mäsám, či k rybám, je wasabi pyré, ktoré uvarili Keratovci. Vyskúšala som to a všetkým to náramne chutilo. Zemiakové pyré s wasabi, to je môj tip,“ hovorí Zuzka. Ak si na recept  na pečeného tuniaka s wasabi kašou a baby feniklom od Tomáša a jeho syna Jána Keratovcov už nespomínate, nájdete ho v našom bezplatnom archíve!

Všetky epizódy Mojej mamy nájdete v našom bezplatnom archíve!