Ivan s Ferom ukázali obrovské srdce: Výhru venovali onkologickej pacientke!

Toto nepotrebuje ani slová.

Tomu sa hovorí veľké srdce. Hoci sme sa s dievčatami Aďou a Beou v Mojej mame po štyroch dueloch s fenomenálnymi súpermi Ivanom a Ferom rozlúčili, ešte dlho budeme na ich súboje spomínať. Môže za to nielen skvelé kuchárske umenie, originálne recepty, ale aj šľachetný skutok, pre ktorý sa obe dvojice rozhodli. „My máme plán, chceli sme si vylepšiť dovolenku, ale mám veľmi chorú kamarátku, ktorá má rakovinu. Sľúbila som jej finančnú pomoc, lebo žije sama s deťmi a má to veľmi ťažké,“ prezradila Aďa, ktorá bola celé varenie poriadne rozhodená a vôbec nedokázala podať stopercentný výkon. Mohol za to aj čerstvý telefonát s nemocnou kamoškou, ktorý ju vyviedol z miery. „Tak ako sme boli najprv v pohode, tak teraz.. Trochu som sa rozplakala kvôli kamoške, lebo mne nedávno zomrela mamina a je to čerstvé, nejako som precitlivela,“ prezradila skormútená Aďa.

Moja mama - Ivan s Ferom dopriali výhru onkologicky chorej Adinej kamarátke Moja mama - Ivan s Ferom dopriali výhru onkologicky chorej Adinej kamarátke Zdroj: joj.sk

​Keď sa o tejto smutnej skutočnosti dozvedeli chalani, aj oni zosmutneli a rozhodli sa, že výhra poputuje Adinej kamarátke bez ohľadu na víťaza. Ešte pred samotným verdiktom teda Ivan s Ferom dievčatám verejne prisľúbili, že sa vzdajú výhry 500 eur v prospech toho, kto to najviac potrebuje. A tak sa napokon aj stalo. Víťazom duelu sa síce nestali dievčatá, no chalani dodržali svoje slovo a výhra poputovala rodine chorej kamarátky. Žiaľ, tá medzičasom svoj boj o život prehrala. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Celú epizódu nájdete v našom archíve!