Do Mojej mamy prichádza Zuzanita a Dana: Proti Ivanovi a Ferovi vytasia ťažké zbrane!

Bude to poriadna šou.

Ivan s Ferom sa dnes v Mojej mame predstavia po neuveriteľný 88. raz, no dnes budú musieť bojovať proti extra silným zbraniam. Do hry totiž nastupujú šelmičky zo šou Take me out – prsnatá Zuzanita a bojovníčka proti špine Dana. Ako dievčatá samy priznali, varilo sa im výborne a rady by v našej šou ešte trochu pobudli. Dane sa už tradične úspešne podarilo zabiť všetky baktérie. Poctivo si umývala ruky a na všetky suroviny si vždy vzala špeciálne dosky. Ako hygienička musí totiž za každú dodržiavať špeciálnu hygienu.

Menšie problémy nastali hneď od začiatku, keď si doniesli iné veci ako mali. Napokon to však celkom dobre dopadlo a navyše aj mäso "došlo" do konca. „My sme prišli kvôli tomu, aby sme vyhrali a aby sme ich konečne porazili. My, šelmy, ktoré nikdy nevarili, ich chceme poraziť aj s umelými nechtami. Ale popravde by nám stačila aj remíza,“ prezrádzajú šelmičky.

Moja mama - Zuzanita Dana Moja mama - Zuzanita Dana Zdroj: joj.sk

​A hoci ide láska cez žalúdok, Dana by zrejme chlapovi na prvom rande variť nechcela. Nerada by si totiž ušpinila prsty. Zato Zuzanita by svoje kuchárske schopnosti rada predviedla tomu, kto by za to skutočne stál. „Ja viem všetko dobre variť, čo by som mala v chladničke. Určite by mu všetko chutilo. Láska ide cez žalúdok, ja dobre varím, určite by bol spokojný,“ dodáva Zuzanita, ktorú spolu s Danou uvidíte v bombovom súboji proti Ivanovi a Ferovi. Bude to poriadna šou.

Sledujte Zuzanitu a Danu v Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!