Dostali totálne okno: Súťažiaci si nevedeli ani za svet spomenúť na vlastný recept!

Toto musíte vidieť.

To bol ale začiatok. Chalanom Martinovi a Samovi to dnes akosi nevyšlo, zradil ich totiž už samotný úvod. Nestáva sa totiž často, aby súťažiaci nepoznali vlastné recepty, a to aspoň po mene. Napísať zoznam desiatich receptov, naučiť sa aspoň potrebné ingrediencie a spojiť si ich s úvodnou surovinou, ktorú pod zvonom nájdete, už zvládli stovky súťažiacich. Dnes to však bude inak. Chalani si pod zvonom našli feferóny, no Martinovi sa to akosi nepozdávalo. Aj po ochutnaní mal pocit, že vôbec neštípu a ide skôr o kapiu. Aj preto chalani triafali úplne mimo.

Martin si pomýlil feferóny s kapiou, čo mu spôsobilo totálne okno Martin si pomýlil feferóny s kapiou, čo mu spôsobilo totálne okno Zdroj: TV JOJ

Martin aj Samo dostali totálne okno a tápali takmer neuveriteľné tri minúty, než sa dostali k tomu pravému receptu. Nepomohla im ani vylučovacia metóda. Chalani nemali ani obraz, ani zvuk. Po neuveriteľne dlhom čase, keď už vyčerpali všetky možnosti, im doplo, že variť napokon budú takzvanú košovskú pochúťku so zemiakovými plackami. Zvládnu sa napokon orientovať aspoň v kuchyni, keď už nie vo vlastných receptoch? 

Sledujte Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!