Moja mama je plná zaujímavých čísel: Neuveríte, koľko surovín sa doteraz spotrebovalo!

Obľúbená relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia už o pár týždňov s novými časťami a novými pravidlami. Ešte predtým si však pripomeňme zaujímavé čísla a fakty o jej predchádzajúcej sérii.

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza už 5. augusta späť na obrazovky JOJky. Naposledy sa pritom s nami rozlúčila vo veľkom štýle. Pred tým, než si dal tento formát do augusta pauzu, v posledných dvoch častiach sa do súboja zapojil aj samotný moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval a špecialista Martin Korbelič. Tí navyše v závere aj vyhrali, vďaka čomu poputuje 1000 eur na Nadáciu Televízie JOJ.

​V priebehu vyše troch rokov sme dokopy odvarili 1640 receptov a rozdali sme neuveriteľných 411 tisíc eur. Všetkých 820 častí malo dokopy minutáž až 40.950 minút. Čo sa týka surovín, súťažiaci spotrebovali až viac než tonu mäsa, tonu zemiakov, pol tony rýb, tonu zeleniny, 200 litrov oleja či 2000 vajíčok. Relácia sa neobišla ani bez väčších či menších úrazov, keď si naši kuchári odfaklili dva prsty. Ako však poznamenal moderátor Junior, jeden už stihol dorásť. Aj o tomto všetkom bola doteraz obľúbená relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja. 

Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia už v pondelok 5. augusta o 18:00 na JOJke!