Neposlúchla radu skúsenejších a tak to aj dopadlo: Palacinky sa jej utopili v oleji!

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá o kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde.

Aj Soňu a Soničku čaká posledný, piaty súboj proti Andrejovi a Kataríne. Soňa sa rozhodla, že dnes konečne využije pri recepte na palacinky s tvarohovým krémom a čokoládou aj pomoc špecialistu. To však zrejme nebude stačiť. A veru, varenie sa nezaobíde úplne bez problémov, palacinky sa nielen trhajú, no mladšia Sonička ich ešte aj začne piecť na "litroch" oleja. V zápale varenia totiž nepočúva rady ostatných. Dokonalá palacinka je tak akosi stále v nedohľadne. Obe dievčatá tak musia okamžite hasiť situáciu, aby sa za svoj recept nemuseli hanbiť. Podarí sa im napokon bez problémov dovariť zdanlivo jednoduchý recept, navyše bez litrov oleja? Viac uvidíte vo videu HORE a dnes podvečer v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Sonička neposlúchla rady skúsenejších a prehnala to s olejom Sonička neposlúchla rady skúsenejších a prehnala to s olejom Zdroj: TV JOJ

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!