Netradičná Ferova vychytávka v kuchyni: Varili ste už niekedy s touto ingredienciou?

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá o kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde. Navyše vám Fero poradí aj skvelý tip.

Junior a Fero sa rozhodli vo varení použiť čierne uhlie Junior a Fero sa rozhodli vo varení použiť čierne uhlie Zdroj: TV JOJ

​V relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja pokračuje aj dnes špeciálny týždeň, počas ktorého varia špecialisti Martin Korbelič so Zuzkou Sabolovou proti Ferovi Sedlákovi s moderátorom Milanom "Juniorom" Zimnýkovalom. Ako prví budú variť Junior s Ferom, konkrétne recept na pošírovanú tresku s čiernymi zemiakmi a s ančovičkovou omáčkou. Fero však priniesol do receptu úžasnú vychytávku. V rámci svojho, ako sám hovorí, avantgardného varenia, zahrnul do receptu aj aktívne uhlie. Túto zaujímavú a netradičnú ingredienciu sa rozhodli zamiešať do zemiakov. Podľa Fera uhlie dáva peknú farbu a zároveň je jedlo oveľa lepšie stráviteľnejšie. Aj preto sa ho počas varenia rozhodli rozhodne nešetriť a dali hneď niekoľko čiernych "tabletiek". Ako to celé dopadlo,  sa dozviete už dnes večer v Mojej mame!

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!