Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

V relácii Na hrane bude len jeden hosť! Kto prijal pozvanie?

Slovensko stále zápasí s nebezpečným koronavírusom COVID-19. V novembri dokonca zomrelo na toto ochorenie oveľa viac ľudí ako predošlé mesiace. Vakcína by mala doraziť už budúci mesiac, no kto ju dostane? Aj o tomto bude relácia Na hrane.

Slovensko sa stále trápi s koronavírus, vakcína je na ceste a deti sa čoskoro vrátia do škôl. Navyše avizované celoplošné testovanie sa konať nebude, no pribudnú mobilné odberové miesta. O chvíľu sú tu aj Vianoce, najkrajšie sviatky v roku, ktoré by mnohí chceli prežiť so svojimi blízkymi. Ako budú vyzerať nasledujúce týždne? Aj o tom bude hovoriť premiér Igor Matovič, ktorý prijal pozvanie do relácie Na hrane. 

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte nejakú otázku na premiéra Igor Matoviča, neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Nenechajte si ujsť reláciu Na hrane s premiérom Igorom Matovičom o 21:40 hod. na JOJke!