Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

V relácii Na hrane bude horúco! V štúdiu sa stretnú TÍTO politici!

Slovensko sa stále trápi s koronavírusom. Sú protipandemické opatrenia postačujúce? Kedy sa život vráti aspoň ako-tak do normálu? Aj o tomto sa bude dnes viesť debata v štúdiu Na hrane.

Slovensko je najhoršie na svete v počte úmrtí a počte hospitalizovaných v nemocniciach. Hoci platia prísne pravidlá, počet nakazených výraznejšie neklesá a vyzerá to, že nepomáha ani COVID automat. Sú protipandemické opatrenia postačujúce? Kedy dôjde k ich uvoľneniu? Aj na tieto témy dnes budú diskutovať v relácii Na hrane predseda parlamentu Boris Kollár a poslanec Richard Raši.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Borisa Kollára alebo Richarda Rašiho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!