Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Dáma proti pánovi: TÍTO hostia sa stretnú v relácii Na hrane!

Slovensko stále trápi nebezpečný koronavírus, pribudli ďalšie čierne okresy a počet hospitalizovaných je rekordný. Otáznik visí aj nad ďalším fungovaním vládnej koalície.

Slovensko stále bojuje s nebezpečným koronavírusom. Aj to bol dôvod, pre ktorý premiér Igor Matovič tajne nakúpil ruskú neregistrovanú vakcínu Sputnik V. Práve tento jeho krok spôsobil, že sa koalícia dostala do krízy. Hrozí nám teda pád vlády? Tradičné stredajšie zasadnutie vlády sa nekonalo. Podľa informácií TV JOJ koaličné strany uprednostnili rokovanie klubov. Ako rokovania dopadli? Aj na tieto otázky budú odpovedať dnešní hostia v štúdiu Na hrane. Oproti ostrieľanej moderátorke Jane Krescanko Dibákovej sa posadia ministerka pre investície, regionálny rozvoj a informatizáciu Veronika Remišová a bývalý premiér Peter Pellegrini

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Veroniku Remišovú alebo Petra Pellegriniho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!