Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Konečne nastane uvoľňovanie opatrení! TÍTO politici o tom budú rečniť v štúdiu!

Slovensko sa presunulo z čiernej do bordovej farby. Od budúceho pondelka dôjde k dlhoočakávanému uvoľňovaniu opatrení. Čo všetko so sebou tieto zmeny prinesú?

Slovensko sa posunulo z najhoršej čiernej fázy do bordovej. Budúci týždeň tak dôjde k uvoľneniu opatrení. Konečne sa po týždňoch otvoria obchody, služby, hotely, penzióny či knižnice. V prírode sa budeme môcť pohybovať aj mimo okresu a bez negatívneho testu. Očkovanie sa otvorilo aj pre ľudí nad 40 rokov, no stále ostáva otáznou vakcína Sputnik V. Aj o týchto témach budú hovoriť minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak a poslanec Erik Tomáš.  

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Milana Krajniaka alebo Erika Tomáša? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!