Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Dane, koalícia po reštarte i opatrenia: TÍTO politici budú hosťami v relácii Na hrane!

Slovensko sa pomaly vracia do normálu. Opatrenia sa uvoľňujú, nová koalícia dostala tiež zelenú a vyzerá to, že nám svitá na lepšie zajtrajšky. Bude to naozaj tak?

Opatrenia sa pomaly uvoľňujú čoraz viac a vyzerá to, že už čoskoro sa možno vrátime k životu, akí sme poznali pred vyše rokom. Novej koalícii na čele s Eduardom Hegerom bola v parlamente vyslovená dôvera. Vo vzduchu však visí otáznik nad zámermi ministra financií Igora Matoviča, ktorý avizoval zvyšovanie dane na 25 percent. Ako na to zareagujú jeho koaliční partneri i opozícia? Hosťami v štúdiu budú predseda Klubu poslancov NR SR  za Sme rodina Peter Pčolinský a bývalý minister financií Ladislav Kamenický.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Petra Pčolinského alebo Ladislava Kamenického?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!