[multi] Na hrane uputavka 1193

Len JEDEN hosť v relácii Na hrane: Kto ním bude?

Na Slovensku sa stále niečo deje. Fungovanie vládnej koalície vo víre sporov o navýšenie rozpočtu, vplyv situácie v strane Za ľudí na koalíciu i stretnutie významných predstaviteľov našej krajiny v SIS.

Na Slovensku je stále čo riešiť a čím sa zaoberať. Nedávno sa stretli špičky našej krajiny v Slovenskej informačnej službe, no viac podrobností je pod rúškom tajomstva. Otázkou je aj fungovanie vládnej koalície vo víre sporov o navýšenie rozpočtu. Na stole tiež ležia vládne plány pre rodiny či základný rámec daňovo-odvodovej reformy. Aj o týchto témach bude dnes v štúdiu hovoriť premiér Eduard Heger.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na premiéra Eduarda Hegera?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!