Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Dnes bude v relácii Na hrane poriadne horúco! TÍTO dvaja politici prijali pozvanie!

Jednou z najkomentovanejších tém ostatných dní a týždňov je zdražovanie. Aký bude mať na slovenské rodiny dopad navýšenie cien energií či potravín?

Ostatné dni a týždne sa na Slovensku neprestajne skloňuje zdražovanie, ktoré sa podľa prognóz nezadržateľne blíži. O tom, aký to bude mať dopad na slovenské rodiny, o kompenzáciách a riešení situácie z pohľadu vlády a opozície bude v štúdiu relácie Na hrane hovoriť minister financií Igor Matovič a jeho predchodca Ladislav Kamenický.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Igora Matoviča alebo Ladislava Kamenického?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!