Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Protipandemické opatrenia v réžii vlády i lockdown: Ktorí politici zavítajú do štúdia?

Slovensko čaká lockdown. Nemocnice praskajú vo švíkoch, lekári padajú od únavy a pozitívnych stále pribúda. Aké budú nasledujúce kroky?

Slovensko valcuje tretia vlna pandémie a tak vláda schválila lockdown na dva týždne pre všetkých. Včera sme dosiahli kritickú hranicu pacientov v nemocniciach a počet pozitívnych prípadov má stále stúpajúcu tendenciu. Aké budú protipandemické opatrenia v réžii vlády? Budú postačujúce? O najnovších krokoch, lockdowne, reforme daní a odvodov budú dnes v štúdiu hovoriť predseda Klubu poslancov národnej rady za OĽaNO Michal Šipoš a poslanec zo strany Hlas-SD Richard Raši.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Michala Šipoša alebo Richarda Rašiho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!