Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Kde je sociálna pomoc v čase zdražovania? TOTO sú dnešní hostia v relácii Na hrane!

Ceny rastú každým dňom. Inflácia už naplno úraduje. Kde je sociálna pomoc v čase zdražovania? Koalícia odpovedá.

Na naše peňaženky v poslednom čase útočia rastúce ceny. Nejde len o potraviny, ale aj pohonné hmoty, energie či plyn. Inflácia ohrozuje dôchodcov, matky samoživiteľky i ľudí v hmotnej núdzi. Preto je na mieste otázka, kde je sociálna pomoc v čase zdražovania. Odpovedať na ňu budú predsedníčka Výrobu Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková a podpredseda strany Hlas-SD Erik Tomáš.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Janu Bittó Cigánikovú alebo Erika Tomáša? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!