Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Koaličné spory pre protiinflačnú pomoc i opatrenia pre rodiny: Ktorí politici prídu do štúdia?

Opatrenia pre rodiny i koaličné spory pre protiinflačnú pomoc rezonujú Slovenskom v ostatných dňoch. Témou preto budú aj v dnešnej relácii Na hrane. Kto prijal pozvanie do štúdia?

Príspevky na deti, opatrenia pre rodiny, koaličné spory pre protiinflačnú pomoc, ako aj výstavba nemocníc či kroky polície vo vzťahu k vplyvným osobám. To je len pár tém, ktoré rezonujú Slovenskom. Aj o nich, no nielen o nich budú dnes v štúdiu hovoriť poslanec strany Za ľudí Juraj Šeliga a poslanec zo strany Hlas-SD Richard Raši.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Juraja Šeligu alebo Richarda Rašiho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:45 hod. na JOJke!