02 Na hrane - štúdio

Koaličné vzťahy, čerpanie eurofondov i právny štát: TOTO budú dnešní hostia relácie Na hrane!

Koaličné vzťahy sú turbulentné. Otázkou je, ako sa koalícií podarí presadiť kľúčovú a aktuálnu agendu. Kto budú dnešní hostia v štúdiu?

Koaličné vzťahy sú občas ako na húsenkovej dráhe. Aký to má a bude mať vplyv na presadenie kľúčovej a aktuálnej agendy? Aké bude čerpanie eurofondov? A čo otázka právneho štátu? Na nielen tieto otázky dnes v štúdiu relácie Na hrane budú rečniť ministerka pre investície a regionálny rozvoj Veronika Remišová a bývalý premiér Peter Pellegrini.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Veroniku Remišovú alebo Petra Pellegriniho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:45 hod. na JOJke!