Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Pravdepodobnosť predčasných volieb i pomoc rodinám a firmám: TOTO budú hostia v relácii Na hrane!

Odvolávanie minister financií Igor Matovič ustál. Ako však bude ďalej fungovať vládna koalícia?

Verejnosť s napätím očakávala, ako dopadne odvolávanie Igora Matoviča z rezortu financií. Ten to ustál. Otázkou ale zostáva, ako bude menšinová vláda ďalej fungovať. Stále sa skloňuje aj pravdepodobnosť predčasných volieb. Navyše ľudí a firmy trápi otázka energetickej krízy a či štát podá pomocnú ruku občanom a podnikateľom v časoch extrémneho zdražovania. Aj toto budú témy dnešnej relácie Na hrane, kde si oproti ostrieľanej moderátorke Jane Krescanko Dibákovej sadnú predseda parlamentu Boris Kollár a bývalý minister financií Ladislav Kamenický.  

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Borisa Kollára alebo Ladislava Kamenického? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:45 hod. na JOJke!