Maroš a tetovania

Kočišíkov názor na tetovania: Ženy by nemali vyzerať ako omaľovánky!

Váš obľúbený stylista radí ženám s tetovaním ako sa obliecť.

Tetovania – kedysi boli znamením, že ste strávili aspoň istý čas za mrežami, dnes sa čoraz viac stávajú životným štýlom. Niektorí si nechávajú vytetovať iba jednu „kerku”, ktorá má pre nich reprezentuje niečo významné, iní, ktorí tvrdia, že tetovanie je doslova návykové, neskončia pri jednom, ale urobia zo svojho tela plátno plné umeleckých diel. Keďže v tohtotýždňovým Nákupných maniačkách sme mali až dve kandidátky na výhru, ktoré podľahli tetovaciemu trendu, opýtali sme sa na názor na tetovanie nášho stylistu, Maroša Kočišíka a tiež sme chceli vedieť, či majú tetované ženy nejaké obmedzenia, čo sa šatníka a obliekania týka.

„Tetovanie je individuálnou záležitosťou, mnohokrát chcú ženy prostredníctvom tetovaní svojmu okoliu aj niečo vyjadriť, prejaviť sa. Nie som zásadne proti - hoci existuje hranica, pri ktorej by už žena nemusela vyzerať ako detská omaľovánka,“ odhaľuje svoj osobný názor Maroš. Podľa neho by si prípadnú „premenu na omaľovávanku“ mali rozmyslieť ženy na základe výberu povolania: „Vplyv na obliekanie nemusí byť zásadný, ak neberieme do úvahy prísnu etiketu alebo formálny dress code. Ak je žena umelkyňa, ktorá povedzme ani teoreticky nebude nikdy pracovať v sociálnom sektore alebo nepríde to styku s klientmi za bankovou prepážkou, fantázií v tetovaniach sa medze nekladú.“

Takže v prípade obliekania a tetovaní platí dvakrát merať, raz strihať a pred tým, než vyberiete miesto na tetovanie, si dobre rozmyslieť, či vám nebude prekážať v budúcnosti. V opačnom prípade odporúčam ich aplikovať na miesta, ktoré sa dajú bežným spôsobom zakryť. Tetovania stále posôbia na okolie rušivo, znamenajú určitú rebéliu, pôsobia i agresívne,” dodáva Kočišík.

Každá žena sa však z času na čas chce stať „Popoluškou” a ukázať svoju krásu v tradičných večerných šatách na veľkolepom podujatí alebo pri slávnostnej príležitosti. Tú už nastáva menší problém: „Pre mňa osobne sú prekážkou pri večerných toaletách - na odhalené potetované ramená, paže, prípadne chrbát som si skrátka nezvykol.” Ani tetované ženy však nemusia zúfať, Maroš má aj pre vás vhodné riešnie. „Na druhej strane – dnešní make-up artisti dokážu zázraky a vedia prekryť aj väčšiu časť tetovania kvalitným korekčným make-upom. Takže ak sa nebojíte ihly...” konštatuje s úsmevom.

Zdroj foto: Facebook

Nezabudnite, že vaša obľúbená nákupná šou je nominovaná na sošku OTO, zahlasujte za Nákupné maniačky v kategórii zábavný program!