Zaujal vás trend boho šik? Stylista Marián Hornyak radí, ako ho nosiť správne!

Staňte sa dokonalou letnou bohémkou.

Leto je obdobím, keď všetky nákupné maniačky experimentujú s módou o čosi viac. Horúce dni nás doslova lákajú vyskúšať niečo nové a kombinovať kúsky zo svojho šatníka tak, ako by sme sa možno v inom ročnom období neodvážili. Ak sa vám už minuli nápady na originálne letné outfity, vyskúšajte horúci trend s názvom boho šik, ktorý sa stal témou letného špeciálu Nákupných maniačok. Stylista Marián Hornyak prezradil tipy, ako ho nosiť správne. „Boho look môže mať rôzne odtiene a varianty od mestského až po hippie alebo etno štýl. Typické preň sú vrstvenie, volány, strapce, rôzne priehľadné materiály, ktoré sú prekrývané. Určite čipka, predĺžené veci, maxišaty. Veľmi dôležitú úlohu zohrávajú doplnky. Čím viac, tým lepšie. Dlhé náhrdelníky, typické etno prvky – pierka, korálky, drevené detaily, čelenky, šatky, šály,“ vysvetlil odborník.

Každá milovníčka módy vie, že neexistuje dokonalý outfit bez dokonalých topánok. Toto nepísané pravidlo platí aj pri štýle boho. „Nezabudnite, že naozaj čitateľným prvkom boho looku sú pri letnom outfite sandále. Mali by byť kožené. Nemusíte sa báť ani výstrelkov ako sú šnurovacie gladiátorky. Farebná škála najtypickejšia sú odtiene hnedej, zemité farby až po zelenú farbu, ktoré sú osviežené možno fialovou, ružovou, koralovočervenou,“ dodal Hornyak. Pravidiel, ktoré stylista vymenoval v epizóde, sa držala aj prvá nákupná maniačka Zanka. Základ jej outfitu tvorili kvetované maxišaty, ktoré doplnila béžovými sandálmi a vkusnými doplnkami.

Ako si s témou Bohovské boho poradí ďalšia nákupná maniačka? To sa dozviete už zajtra v novej epizóde letného špeciálu exkluzívne len na webe joj.sk!

Nákupná šou sa vracia na obrazovky čoskoro s premiérovými epizódami, momentálne hľadáme mamy s dcérami na spoločné nákupy, prihláste sa prostredníctvom formuláru na našom webe!