Viete, ako nosiť tenisky so sukňou vkusne a štýlovo? Máme pre vás rady od stylistu!

Stylista vytiahol z rukáva hneď niekoľko rád.

Pred pár rokmi to bola nepredstaviteľná kombinácia, dnes je to neodmysliteľná súčasť streetstylu, ale aj módy ako takej. Reč je o nosení sukne s teniskami. Hoci mnoho dievčat a žien sa na túto kombináciu stále pozerá cez prsty, netreba ju vôbec zatracovať. Pohodlie spojené s teniskami a ženskosť, ktorú každej z nás sukňa dodá, je totiž vynikajúcou príležitosťou ako spojiť príjemné s užitočným. Stylista Marián Hornyak si je toho vedomý a možno práve preto sa rozhodol súťažiacim z Nákupných maniačok dať v treťom týždni tému: Tenisky so sukňou. „Som známy svojím statusom, že nemám rád spojenie športová elegancia. Stále mi to príde ako nezmyselné označenie. Ale nechcem vás tým zavádzať. Aj keď, tak trošku tá téma s tým súvisí. Nebojte sa, nebude témou športová elegancia. Vaša téma na tento týždeň znie: Sukňa s teniskami. Veľmi jednoduchá záležitosť. Čo chcem od vás? Vo finále chcem vidieť každú z vás v sukni, ktorá pristane, hodí sa a bude fungovať na vašej postave a na vašich proporciách. To znamená štyri rôzne sukne. K nim musia byť dobré tenisky. Budem rád, ak budú s názorom, výrazné. Keď chcete, aby vyzneli tenisky, voľte jednoduchšie farby a typy oblečenia. Naopak, keď chcete pozornosť udržať na oblečení, tak voľte jednoduchšie tenisky. Nebojte sa experimentovať, aby to bolo zaujímavé. Myslím si, že téma je veľmi jednoduchá, veľmi praktická a funkčná,“ odkázal súťažiacim.

Zdroj: Pinterest

Napriek tomu, že táto téma znie veľmi jednoducho, realizácia už taká ľahká byť nemusí. Ako docieliť, aby sme si zbytočne nedeformovali postavu? Čím dodáme nášmu outfitu ten známy WAU efekt? „Sukňa s teniskami. Na prvý pohľad veľmi jednoduché zadanie, ale treba sa nad tým trošku zamyslieť. Keby som vám mal dať takú univerzálnu radu, tak ako prvé riešte dĺžku sukne. Od dĺžky sukne by sa mal odvíjať typ tenisiek. Keď to mám veľmi veľmi zjednodušiť, tak poviem, že čím dlhšia sukňa, tým sú tenisky jednoduchšie. To znamená, že k dlhým maxisukniam alebo šatám voľte skôr jednoduché plátenky alebo našuchovačky. A naopak, ak pôjdete vyššie ku kratším sukniam, voľte väčšie, objemnejšie a výraznejšie tenisky,“ vysvetlil Marián.

Zdroj: Pinterest
Zdroj: Pinterest

Podarí sa dievčatám splniť tému tak, aby dodržali všetko, čo k tomu stylista povedal? Sledujte premiérové časti Nákupných maniačok každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!

Všetky epizódy nájdete aj v našom bezplatnom archíve!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora