Gregor chce na leto konečne vypadnúť z Bratislavy: Kde ho v týchto horúčavách nájdeme?

Možno budete mať predsa len šťastie.

Leto je v plnom prúde, preto sa ho všetci snažíme vychutnať plnými dúškami. Presne ako najstarší z našich chalanov Tomáš Rodina, ktorého stvárňuje 17-ročný Gregor Miler. Keďže aj on si už vyše týždňa užíva letné prázdniny, prezradil nám, čo najčastejšie stvára počas leta práve on. „Väčšinou som s najbližšími ľuďmi, chodíme sa von kúpať. Hlavne treba vypadnúť z Bratislavy von cez leto. Je škoda tráviť leto tu, nič tu nie je,“ myslí si Gregor.

Z dovolenkových destinácií chodia s rodinou najčastejšie do Chorvátska, kam sa chystajú aj tento rok. Bude sa tak môcť aspoň trocha poopaľovať, pretože inak túto letnú aktivitu cielene nevyhľadáva. A ak už nie je náhodou mladý herec práve pri mori, zájde si s kamošmi aspoň na chatu pri jazere, kde sa môžu kúpať.

K letu okrem toho podľa Gregora neodmysliteľne patrí aj aktívny nočný život, pretože práve v tomto období nemá žiadne časové ani teplotné limity a môže byť hore až do skorého rána. Keby ste ho náhodou predsa len nenašli v Chorvátsku, skúste to ešte na Slovensku pri chladnom letnom drinku. „Mám rád aj drene, čo majú aj v Senci v aquaparku a predávajú ich v stánkoch,“ dodáva mladá herecká hviezda, ktorá sa už teraz na vás teší v druhej sérii obľúbeného seriálu NAŠI.

Všetky epizódy prvej série seriálu NAŠI nájdete v bezplatnom archíve!

Autor: Ivan Paško