Gregor sa v plavkách pred babami hanbiť nemusí: Čo sa skrýva za jeho štíhlou postavou?

Odhalili sme tajomstvo.

Z jednej z hlavných hviezd komediálneho seriálu NAŠI - sedemnásťročného Gregora Milera sa postupne stáva nový idol mnohých dievčat. Zatiaľ síce ohuruje najmä mladšiu časť ženského publika, no už o pár rokov môže poriadne zamiešať karty aj u "vyšších" ročníkoch. Už teraz však má množstvo fanúšičiek, ktoré si na ňom idú oči nechať.

Počas natáčania letných upútaviek k druhej sérii potešil Gregor ženské oči viac než kedykoľvek Celý čas sa totiž pohyboval sporo odetý len v krikľavo-zelených plavkách. A hoci mal okolo seba na kúpalisku množstvo pekných báb, odvahy mal viac než dosť. "Keď chodím k moru, tiež sú tam ľudia v plavkách. Či po mne pozerajú, nechám na nich," hovorí mladý herec, vďaka ktorému možno začali fanúšičky chodiť na kúpaliská ešte viac. 

Za jeho štíhlou postavou však nestojí žiaden špeciálny tréning či diéta, oveľa väčšiu rolu tu zohrala priaznivá genetika. "Pre svoju postavu nerobím nič, ležím, spím, nemám na to čas. Chodieval som cvičiť, ale nebaví ma to moc. Možno keby som mal viac času, no čas nemám ani na iné veci," vysvetľuje mladý herec. Pravdou však je, že s udržiavaním váhy nemal nikdy ani najmenšie problémy. "Vždy som bol takýto vychudnutý," smeje sa Gregor, ktorého uvidíte s celou seriálovou rodinou už čoskoro v nových epizódach seriálu NAŠI.

Premiérová druhá séria seriálu NAŠI prichádza už v utorok 6. septembra na JOJke!

Všetky epizódy komediálneho seriálu NAŠI nájdete v našom bezplatnom archíve!