Negatívne komentáre a otravní ľudia na každom kroku: NAŠI chalani si o hejteroch myslia svoje!

Čo ich najviac otravuje? 

NAŠI chalani to v súkromí majú niekedy poriadne náročné. Dôvodom sú ich fanúšikovia, ktorí ich zastavujú na každom kroku a nie všetci sú k nim dostatočne ohľaduplní, z čoho sú potom naši mladí herci miestami otrávení. "Som rád, že ma pozerajú a podporujú, ale každý má svoje hranice. Väčšina ľudí ich prekračuje a potom sa čudujú, prečo som na nich odporný," hovorí najstarší Gregor. Problémom je najmä mylná predstava niektorých ľudí, že tak ako chalani vystupujú v telke, tak sa budú správať aj v súkromí. "Majú nás zidealizovaných a to je veľká chyba," pokračujú chalani. 

David napríklad chápe, že vždy sa nájdu ľudia, ktorí budú závidieť, pretože aj oni by si radi niekde zahrali, no akosi sa im to nedarí. "Vždy budú aj negatívne, aj pozitívne názory. Negatívne komentáre si neberiem moc k srdcu, lebo je to zbytočné. Nie sú to odborníci, aby mohli hodnotiť," myslí si prostredný David.

Svoje negatívne nálady však ľudia dávajú najavo ešte vo väčšej miere prostredníctvom Facebooku. Keď si občas chalani prečítajú komentáre na facebookovej stránke seriálu NAŠI, niekedy sa poriadne zasmejú, no inokedy zas neveria vlastným očiam. "Ja som si všimol človeka, ktorý ma nonstop komentuje a má nejaké pripomienky na moju osobu. Už mi to začína liezť na nervy. Vyzeral byť ako normálny 40-ročný inteligentný človek, ale komentármi mi pripadal detinský," dodáva Gregor, ktorý si musel spolu s Maxom a Davidom za pár mesiacov zvyknúť na všetky úskalia popularity. V konečnom dôsledku sa však chalani tešia na každú pozitívnu reakciu, ktorú im adresujete a tie negatívne sa učia odfiltrovať.

Všetky epizódy seriálu NAŠI nájdete v našom bezplatnom archíve!