Soňa Skoncová ako zvodná mrcha milenka: V sexy šatách jej odolal len málokto!

Dnes večer ju uvidíte v netradičnej úlohe.

K Rodinovcom prichádza nová tvár, ktorá je divákom JOJky viac než dobre známa. V dnešnej epizóde komediálneho seriálu NAŠI si totiž zahrá sympatická moderátorka a modelka Soňa Skoncová. Po jej boku sa objaví herec René Štúr ako Paťkov otec, ktorý sa mal oňho starať, no bude si chcieť vyraziť s milenkou von, a tak nechá Paťka na noc u Rodinovcov. Usmiata Soňa neváhala a okamžite prijala výzvu zahrať si epizódnu postavu. „Už som párkrát účinkovala v seriáloch a boli to tiež mini roly. Počula som, že je tu fajn kolektív,“ teší sa z účinkovania. Keď sa však prvýkrát dozvedela o svojej postave, zostala zarazená, keďže v podobnej role ešte nikdy neúčinkovala.

Moderátorka a modelka sa však na nakrúcanie pripravila skutočne svedomito. Priniesla si dokonca aj vlastné sexy šaty, aby bola jej postava atraktívnej milenky ešte dôveryhodnejšia. „Neviem, či som splnila ich predstavy, ale doniesla som si obľúbené šaty. Celkom sa to bude hodiť aj k autu, keďže tohto krásavca budeme mať v zábere. Myslím, že to bude Reného auto, pretože ja som tá zlá a hnusná milenka, ktorá ho využíva a sedí v jeho drahom aute,“ ukázala na krásne modré športové auto.

Autami však moderátorka nepohrdne ani v súkromí, hoci prvoradý je pre ňu ich dopravný úžitok. „Neviem si bez neho predstaviť svoj život. Na značkách si však nepotrpím. Avšak existuje jedna značka, na ktorú sa rada pozriem,“ priznáva milovníčka pekných vecí. Na rozdiel od áut Soňa napríklad nemá rada bicykel, aj v lete radšej vybehne na neďalekú hrádzu na korčuliach. Okrem toho sa však z nej najnovšie stala aj „skejťáčka“, keďže najnovšie pričuchla k longboardu. „Je to namáhavé a ťažké. Potrebujete pritom ovládať celé telo, takže je to super cvičenie a zábava,“ dodáva sympatická moderátorka, ktorú dnes uvidíte v netradičnej úlohe.

Všetky epizódy seriálu NAŠI nájdete v našom bezplatnom archíve!