NAŠI chalani o plánoch do budúcna: Čím chcú byť, keď z nich budú veľkí chlapi?

Zostanú pri herectve?

Bude ich po celý život živiť herectvo alebo sa ich profesionálne životy ešte poriadne premiešajú? Vo včerajšej epizóde riešili chalani otázku budúcnosti a to, čím sa budú v dospelosti živiť. Oliver chcel Tomášovi uľahčiť rozhodovanie a posielal ho na umeleckú dráhu na hereckú akadémiu v Prahe. Tomáš však raz-dva pochopil, že jeho mladší brat ho chce len vypratať z domu, keďže sa mu zdá jeho vlastný životný priestor na desiatich štvorcových metroch v zdieľanej izbe už primalý.

Naši chalani na návšteve v štúdiu Inkognita Naši chalani na návšteve v štúdiu Inkognita Zdroj: Naši chalani na návšteve v štúdiu Inkognita

Ako je to však s našimi chalanmi v súkromí, nám už prezradili všetci traja počas nedávnej návštevy štúdia Inkognita. Možno práve ich raz budú hádať naši hádači z tejto obľúbenej relácie. Prostredný David Krajčík by chcel by umelcom, zatiaľ mu je však jedno, akým. „Neviem a netuším presne, čo chcem robiť a čo chcem študovať na vysokej škole,“ povedal predstaviteľ seriálového Olivera. Najstarší z chalanov Gregor Miler nemá zatiaľ konkrétnu predstavu o tom, čo ho bude po zvyšok života živiť. Najdôležitejšie je, vraj, to, aby bol šťastný a úspešný. Najviac jasno má v plánoch do budúcna najmladší Max Bolf: „Ja by som chcel robiť animácie a efekty vo filmoch.“ Všetci však akosi pozabudli na možnosť pokračovať v rozbehnutej dráhe hercov, avšak ešte zvažujú aj túto možnosť. „Neviete, čo život prinesie,“ dodáva Gregor a my s ním môžeme len súhlasiť. Seriál NAŠI pokračuje opäť zajtra o 20:35 na JOJke!

Všetky epizódy seriálu NAŠI nájdete v bezplatnom JOJ archíve!