Má Lujza hviezdne maniere? Vážny dôvod, pre ktorý môže hrať v NAŠICH iba s Miezgom!

Jej odpoveď vás zaručene pobaví.

Pre všetkých divákov a verných fanúšikov obľúbeného rodinného seriálu NAŠI máme tú najlepšiu správu. Príprava seriálu je v plnom prúde a začiatok nakrúcania tretej série je tak na spadnutie. Uvidíte v nej síce kopec zmien a nových príbehov, no to najzásadnejšie a najdôležitejšie zostane. Už tradične sa nám predstavia traja nezbední chalani – Tomáš, Oliver a Samko a ich rodičia Majo s Lujzou. Všetci herci sú už na nakrúcanie maximálne pripravení a nevedia sa dočkať dňa, kedy sa opäť vyberú do ich útulného seriálového domu na okraji Bratislavy.

Zdroj: joj.sk

Lujzu Garajovú Schramekovú s Majom Miezgom sme nedávno stretli aj na nakrúcaní novej zábavno-hudobnej šou Všetko, čo mám rád. Obaja herci už boli myšlienkami doma u Rodinovcov. Lujza mala na sebe dokonca aj seriálový outfit – známe žlté nohavice a bielu blúzku. Zahanbiť sa však nenechal ani Majo. „Ja som sa tiež obliekol. Nemám tu síce košeľu, ale len sa prezlečiem a idem na to,“ prezradil nám Majo Miezga.

Lujza nám však stihla počas tohto milého rozhovoru prezradiť aj to, že jej účasť v seriáli nebola taká istá. „Pôvodne ma chceli vymeniť za mladšiu mamičku, ale ostatné mladšie kolegyne sú strašne drahé, takže to musím hrať ja,“ smiala sa obľúbená herečka a standupistka, ktorej zaraz zakontroval Majo. „S ňou sa vlečiem ja, pretože povedala, že iba so mnou,“ prezradil Majo. Na to zas Lujza okamžite zareagovala a tak už vieme, prečo chce hrať v seriáli NAŠI výlučne po boku Maja Miezgu. „Lebo iba pri ňom vyzerám mladšie a štíhlejšie,“ smeje sa vždy pozitívne naladená Lujza. O všetkých novinkách z pripravovanej tretej série seriálu NAŠI vás budeme už čoskoro informovať.

Všetky epizódy komediálneho seriálu NAŠI nájdete v našom bezplatnom archíve!