Lujza sa stala najobľúbenejšou slovenskou herečkou: Stúpne jej teraz sláva do hlavy?

Ocenenie získala vďaka vám.

Herecký talent mamy Lujzy zo seriálu NAŠI padol na úrodnú pôdu. Sympatická herečka Lujza Garajová Schrameková si len nedávno prevzala ocenenie Telkáč roka za rok 2016 v kategórii najobľúbenejšia herečka. Navyše v kategórii Vloger / stand-up komik sa umiestnila na peknom štvrtom mieste. To všetko nielen vďaka skvelým hereckým výkonom v seriáloch NAŠI či Panelák, ale veľká vďaka patrí aj množstvu fanúšikov, ktorí ocenili jej talent a originálny zmysel pre humor. „Veľmi sa teším, je to príjemné ocenenie nielen pre mňa, ale aj pre kolegov. NAŠI boli seriál, ktorý asi najviac u ľudí zarezonoval,“ ďakuje svojim divákom Lujza, pre ktorú sa tento rok nesie v podobnom duchu ako ten minulý. Neustále má plné ruky práce, či už na pľaci alebo na pódiu ako stand-up komička. „Mám pocit, že sme ani neodišli, keďže po roku sme znovu tu a točíme NAŠIch. Nejako to znova ubehlo,“ zamýšľa sa obľúbená herečka.

Čo sa však zmenilo, je fakt, že teraz je v oveľa väčšom povedomí ľudí, než kedykoľvek predtým. Kto by predsa nepoznal v súčasnosti najobľúbenejšiu herečku? Inak to však bolo pred vyše rokom, kedy sa netradične zapísala do histórie Inkognita. Vo februári minulého roka ju totiž naši hádači ako vôbec prvú tajnú hostku v histórii tejto relácie neuhádli. Lujza však aj túto bizarnú skúsenosť berie s humorom. Dnes by však už nič podobné nehrozilo, navyše so všetkými hádačmi je v oveľa bližšom kontakte.

Napriek tomu, že sa Lujza definitívne zaradila medzi TOP slovenské herečky, sláva jej zatiaľ do hlavy nestúpa ani náhodou. „Väčšinou si to tí, ktorým sa to stane, neuvedomujú. Ľudia sú kritizovaní za to, že odrazu nie sú takí prijemní a nemajú toľko času na rozhovory a všetko ostatné. Niekedy je to ruka v ruke so všetkým, no ja by som si veľmi rada zanechala dobrú náladu aj keď prídem domov k deťom a neminula si ju všetku v práci na nejaké vlastné promo,“ objasňuje Lujza, ktorá bezpochyby patrí medzi najvšestrannejšie slovenské herečky. Niet teda divu, že ocenenie Telkáč roka 2016 vyhrala tento rok práve ona. Lujzu Garajovú Schramekovú uvidíte už čoskoro aj v tretej sérii seriálu NAŠI a zatiaľ ju môžete sledovať ako sexi a najmä vtipnú zubárku Timeu.

Všetky epizódy seriálu NAŠI nájdete v našom bezplatnom archíve!