NAŠI chalani si podali fidget spinner: Pozrite sa na ich špeciálne triky!

Ako dopadol v ich rukách?

Aj na vás vyskakuje z každej strany slovné spojenie fidget spinner a stále nechápete, čo na tom všetci vidia, keď týmto slovom zaplavujú internet? Svet momentálne žije ďalším módnym hitom, za ktorý môže podivná trojcípa zdravotná pomôcka s ložiskami. Fidget spinner pritom nemá žiadneho hlavného výrobcu, no predsa len je témou číslo jeden posledných dní u väčšiny moderných mladých ľudí. Tento popkultúrny hit však rozhodne nie je na škodu, práve naopak, pôvodne totiž vznikol už pred mnohými rokmi ako účinná zbraň pre nepokojných ľudí, ktorí musia neustále niečo robiť a držať v ruke. Do širšieho povedomia sa však tento zlepšovák dostal až teraz. 

Naši - fidget spinner Naši - fidget spinner Zdroj: joj.sk

​Fidget spinner si dokonca zobrali na nakrúcanie tretej série seriálu NAŠI aj chalani Gregor, David a Maxo. Vyzerá to však tak, že všetci traja berú šialenstvo okolo tejto pomôcky s chladnou hlavou. No pre istotu si fidget spinner vyskúšali aj na vlastnej koži.Doniesli sme to preto, lebo si z toho robíme srandu, lebo je to hovadina – mŕtvy trend. Nekupujte si to. Dostal som to a nejako mi to uletelo do ruky,“ obhajuje David to, prečo doniesol fidget spinner na nakrúcanie práve on. Podľa Gregora rozhodne nejde o mŕtvy trend, ale o poriadnu namotávku.

Fidget spinner si podal aj najmladší Maxo, ktorý má na boj proti stresu vlastné, dlhoročne osvedčené zbrane. „Nepoužívam to preto, lebo mi to nepripadá ako bežná pomôcka, ktorú by som mal používať. Na základnej škole to majú všetci a hnevajú s tým učiteľky, hovoria, že je to na stres. Mne lepšie urobí, keď si pod lavicou krútim s nohou,“ zamýšľa sa Maxo. Jeho seriálový kolega Gregor zas na druhej strane priznal, že jeden kus má doma aj on sám a občas, keď sa doma nudí, sa s ním zahrá. Zdá sa teda, že tento podivný hit u chalanov väčší ošiaľ napokon nespôsobil.

Všetky epizódy seriálu NAŠI nájdete v našom bezplatnom archíve!