BONUS: Toto ste v telke nevideli. Ochutnajte ďalší kúsok z tretej série seriálu NAŠI!

Pozrite si naše bonusové videá.

To, čo sme vám sľúbili, sme dodržali. Už o necelý týždeň v stredu 6. septembra sa opäť vracia na obrazovky JOJky mimoriadne obľúbený rodinný seriál NAŠI, ktorý má navyše jednu z najbohatších fanúšikovských základní na sociálnych sieťach a webe. Seriál prichádza s treťou sériou, ktorá si vás okamžite získa. Predstaví sa nám rekordný počet postáv.

​To, čo fungovalo doteraz, zostane aj v tretej sérii a zároveň pribudne aj čosi nové. Zostávajú nám všetky obľúbené mená, no pribudnú aj nové postavy, ktoré budú mať väčší priestor. Konečne tak bude mať svoju frajerku aj Oliver a Samko. To však nie je ani zďaleka všetko.

​​K prichádzajúcej tretej sérii sme pre vás prichystali aj bláznivú letnú upútavku, ktorá sa celá odohrávala na kolotočoch. NAŠI hrdinovia si však neužili skvelú jazdu len pred kamerami, ale aj mimo nej a celý deň im ubehol ako voda. Z množstva záberov sa však do finálnej upútavky vošlo len torzo a bola by veľká škoda, keby sme vám neukázali viac. Preto vám v našich videách prinášame ďalšie bonusy, v ktorých uvidíte aj ďalšie bláznivé zábery z nakrúcania upútavky a ochutnáte tiež zopár skvelých momentov z tretej série. Toto jednoducho musíte vidieť. Zabavte sa v našich videách a prichystajte sa na tretiu sériu obľúbeného seriálu NAŠI, ktorú štartujeme už v stredu večer na JOJke!

Tretiu sériu seriálu NAŠI štartujeme už v stredu v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!