Oliverovo srdce konečne zaplesá: Predstavujeme vám jeho novú frajerku Ninu!

Zoznámte sa s Ninou.

Už zajtra štartujeme dlhoočakávanú tretiu sériu obľúbeného komediálneho seriálu NAŠI, ktorý sa vám predstaví rovno v dvoch častiach za sebou. K novým príbehom a šibalstvám z rodiny Rodinovcov však pribudnú aj úplne nové postavy. Už teraz vám môžeme prezradiť, že nikto z chalanov nezostane bez frajerky, a to ani najmladší Samko. Dnes vám predstavíme novú frajerku prostredného Olivera Ninu, ktorá vzbudí v celej rodine poriadny rozruch. „Je to mladé dievča, ktoré sa zaujíma o kozmetiku, módu, nie je moc skúsená, všeličo vypustí z úst, ale nemyslí to v zlom. Je dosť uvoľnená a má pri sebe veľa farbičiek,“ hovorí o svojej postave sympatická mladá herečka Laura Petersen, ktorá má so svojou postavou spoločné mnoho. Obe majú napríklad rady farebnosť a všetko v živote myslia len a len v dobrom. Laura sa tiež rada smeje a je totálna "pohoďáčka".

​Laura si nakrúcanie Našich poriadne užila a skvele si rozumela aj so seriálovým frajerom Davidom Krajčíkom alias Oliverom. „Už na konkurze to bolo super. David je výborný, veľmi prirodzený a je to príjemný chalanisko, ktorý ma super energiu, som rada, že som schytala práve jeho. Rozumieme si aj mimo pľacu. On sám mi vie dať rady. Je to super,“ teší sa Laura zo spolupráce. Mladá herečka má očividne pred sebou sľubnú kariéru a v herectve nie je žiaden nováčik. Už teraz ju môžete vidieť aj v divadle, konkrétne v predstavení Malý princ na Malej scéne.

​Do seriálu NAŠI sa dostala vďaka profesorkám – Zuzke Vačkovej a Bibe Ondrejkovej. „Ocitla som sa tam úplnou náhodou. Najprv som ani o konkurze nevedela, no bola som rada, keď ma vybrali do TOP 5. Tam som tiež nemala byť kvôli zaneprázdnenosti, no napokon sa mi to podarilo. Som veľmi rada, že som si tu mohla zahrať,“ dodáva sympatická mladá herečka, s ktorou sa budete pravidelne stretávať v tretej sérii seriálu NAŠI.

Tretiu sériu seriálu NAŠI štartujeme v dvoch častiach za sebou zajtra o 20:35 na JOJke!