Každý je zbláznený do inej: Toto sú seriálové lásky NAŠICH chalanov!

Zozmámte sa s nimi aj vy.

Čas neúprosne letí a s ním ruka v ruke dospievajú aj chalani v seriáli NAŠI a ich hereckí predstavitelia. V tretej sérii NAŠICH sa konečne vďaka tomu všetci pochlapili a po najstaršom Tomášovi pribudla frajerka aj do seriálového života Olivera a Samka. Tomášovu lásku Miu ste síce spoznali už v druhej sérii, frajerky zvyšných chalanov ste však mohli vidieť po prvýkrát až v najnovších epizódach tretej série.

Naši - Mia Sára Polyakova Naši - Mia Sára Polyakova Zdroj: joj.sk

​MIA - Tomášova vrstovníčka 

Spolužiačka, ktorú ste spoznali už v druhej sérii. Je to prirodzene inteligentné, trochu drzé, spontánne a divoké, no zároveň i citlivé a vtipné dievča z komplikovanej rodiny. Vcelku tradičná a harmonická rodina Rodinovcov ju preto svojím spôsobom fascinuje – a hoci sú jej Tomášovi rodičia svojimi názormi a prístupom občas smiešni, zároveň sú jej i sympatickí a celkovo ich „uznáva“ – snaží sa preto, najmä spočiatku, urobiť na nich čo najlepší dojem a zahrať „slušné dievča“ čo sa jej nie vždy darí. Mia sa u Rodinovcov rýchlo „zabýva“ a trávi u nich pomerne dosť času. Na to si všetci postupne zvykajú, no nemajú s tým zásadný problém, keďže je im Mia sympatická. Miu stvárňuje herečka Sára Polyaková.

NAŠI - Oliverova frajerka Nina - Laura Petersen NAŠI - Oliverova frajerka Nina - Laura Petersen Zdroj: joj.sk

NINA - Oliverova frajerka 

Veľmi príťažlivé dievča, ktorému príroda nadelila atraktívny vzhľad... no intelektuálne témy nie sú jej parketa. Je čarovne bezprostredná, povrchná a milo naivná, schopná uviesť aj veľmi liberálnu rodinu Rodinovcov do rozpakov svojimi príliš otvorenými otázkami a vyhláseniami... keďže je ale zároveň príjemne veselá, dobrosrdečná a sympaticky nekomplikovaná, všetko sa jej dá odpustiť. S Oliverom tvoria síce trochu zvláštny, ale aktuálne veľmi zamilovaný pár a hoci by si Rodinovci pre svojho stredného syna možno predstavovali iný typ dievčaťa, snažia sa na tento vzťah pozerať s toleranciou a pochopením. 

Nasi - Emka Noemi Poracka Nasi - Emka Noemi Poracka Zdroj: joj.sk

EMKA - Samkova spolužiačka

Emka je Samkova spolužiačka a dobrá kamarátka, ktorá by možno rada bola preňho aj niečím viac... ale ani za svet by to nepriznala! Skúša preto rôzne ženské triky, ako si Samka obkrútiť okolo prsta alebo sa snaží naňho zapôsobiť svojimi vedomosťami a názormi. Je výborná žiačka, vždy slušne upravená a na pohľad vzorná...no tým viac dokáže prekvapiť a šokovať svojimi odvážnymi výrokmi, či ochotou páchať so Samkom rôzne neplechy. Emka je bystré, no trochu panovačné mladé žieňa s podrezaným jazykom, ktorému oponovať majú problém aj starší členovia rodiny Rodinovcov. Chudák Samko je Emkou často manipulovaný bez toho, aby si to vôbec všimol. Emku stvárňuje mladá herečka Noemi Poracká.

Sledujte seriál NAŠI opäť v stredu o 20:35 na JOJke!