NAŠI pokračujú so štvrtou sériou: Čo nás v nej čaká?

Máte sa rozhodne na čo tešiť.

Pre fanúšikov mimoriadne obľúbeného rodinného seriálu NAŠI, ktorý má za sebou už tri série a najnovšie aj skvelé ocenenie v ankete OTO 2018 za najlepší seriál, máme opäť skvelú správu. Ako nám potvrdil samotný režisér seriálu Peter Begányi, už čoskoro sa môžu všetci diváci tešiť na novú štvrtú sériu. Keďže nám chalani opäť vyrástli, budú mať ďalšie nové zážitky a riešiť nové problémy. Do ešte dospeláckejšieho života im však pribudnú nielen nové témy, ale dokonca aj nové frajerky. Nakrúcať sa pritom začne už v apríli a možno už v septembri sa tak nová séria objaví aj na obraze. „Všetko tam bude iné. Tomáš sa odsťahuje, bude mať vlastný byt. Oli má ďalšiu frajerku. Samko je na strednej škole. Život prináša nové situácie, roky plynú a tak isto sa menia aj naši hlavní hrdinovia,“  prezrádza režisér.

​Diváci už teraz netrpezlivo čakajú, ako chlapci vyrástli, čo je iné a čo všetko sa bude diať. Seriál sa navyše nebude odohrávať len v dome, ale pribudne aj množstvo exteriérov. „Uvidíme, ako nám to počasie dovolí, keďže začíname nakrúcať na prelome zimy a jari. Chceme, aby bol seriál vzdušnejší, aby mal presah a neriešilo sa všetko len v dome,“ dodáva Begányi.

Chalanov z tohto seriálu však navyše uvidíme už v utorok aj v novom komediálnom seriáli Semafor, kde si zahrali epizódne postavy po boku Slávky Halčákovej a budú na nepoznanie. Malú ochutnávku nájdete aj vo fotogalérii.

Sledujte chalanov z NAŠICH v utorok v seriáli Semafor o 20:35 na JOJke!