To je ale rozdiel: Takto sa zmenili NAŠI chalani od prvej série!

Tri roky urobili svoje.

Na JOJku sa vracia už 11. septembra obľúbený komediálny seriál NAŠI, ktorý si našiel stabilné miesto na televíznych obrazovkách, so svojou 4. sériou. . Po štvrtýkrát sa tak stretneme s novými príbehmi z rodinného života Lujzy a Mariána Rodinovcov a ich detí - Tomáša, Olivera a najmladšieho Samka. V pripravovanej sérii nás opäť čaká množstvo skvelých príbehov, veľa humoru a pribudnú, samozrejme, aj nové postavy.

Rodinovci si budú musieť tentokrát poradiť s dospievaním všetkých troch chalanov. Najväčšiu zmenu pocíti najstarší Tomáš, ktorý bude bývať prvýkrát mimo svojho domu a preč od rodičov - v podnájme. "Máme úplne prerobený dom, pár nových postáv. V prvom rade sa postava Tomáša presťahuje do nového, noví kamaráti, situácie s frajerkami," zamýšľa sa najmladší z hercov Max Bolf, pre ktorého bolo jedinou výzvou zoznamovanie sa s novým usporiadaním nábytku a predmetov v rámci domu. "Najviac tu letí Oliverova izba. V nej trávime najviac času, lebo je útulná. Sú tu aj iné nové postavy, lepšie fóry a rozhodne sa máte na čo tešiť," sľubuje Maxo všetkým divákom. Ako najväčšie plus zas považuje najstarší z chalanov Gregor to, že všetci sú už dokonale zohratí a vedia, čo a ako majú robiť. Jediné, čo ho vie ešte prekvapiť, sú texty. 

​Prvú sériu sme začali vysielať na obrazovkách JOJky ešte 7. januára 2016, pričom jej samotné nakrúcanie sa realizovalo v prvej polovici roka 2015. Rozostup troch rokov na niektorých hercov takmer nevidno, zato na iných je poriadne viditeľný. Rodičia Majo s Lujzou sa zmenili azda najmenej. V priebehu štyroch sérií sa poriadne zmenili predovšetkým chalani. Najviac sa zub času podpísal rozhodne pod najmladším Maxom. Veď dnes už vyzerá takmer ako dospelák.

4. sériu seriálu NAŠI štartujeme už 11. septembra na JOJke!